Taller Joa

Taller Joa S.A. és una empresa amb més de 40 anys d’experiència en el sector del metall, realitzant una gran diversitat de treballs i serveis, des de complexes construccions mecàniques fins a reparacions i manteniment de maquinària industrial. Estem especialitzats en treballs amb acer inoxidable, ferro i alumini.

PROJECTES INDUSTRIALS

Fabricació de maquinària i mobiliari industrial, peces personalitzades, manteniment i reparació per a diversos sectors industrials com l’alimentari, tèxtil, injecció de plàstic, energia, canteres i arts gràfiques.

CONSTRUCCIONS METà·LIQUES

Disseny i construcció d’estructures metàl·liques, portals i tanques, mobiliari de disseny, equipaments per a la llar, treballs en acer corten, escales i baranes.

SOLUCIONS CLAUS EN MÀ

Taller Joa coordina als diferents industrials que intervenen en el projecte, per oferir al client solucions claus en mà i un servei de qualitat garantida.

Tenim experiència en una àmplia varietat de clients, des d’importants fabricants de maquinària, passant per arquitectes i interioristes, fins a la realització de treballs de disseny i construcció per a particulars.

Vols demanar-nos més informació sobre treballs en ferro, inoxidable, o alumini, per a empreses o particulars? Escriu-nos i t’informarem.