Sorrejats

Servei de sorrejat amb microesfera de vidre per a materials no fèrrics.  Aquest procés d'acabat, aplicat principalment a l'acer inoxidable, s'aconsegueix projectant aire amb microesfera de forma regular per a tota la superfície de les peces.

El resultat del sorrejat és un acabat rugós i uniforme, on s'iguala la tonalitat de les superfícies treballades de la resta.

Es poden sorrejar des de petites peces, fins a grans estructures, ja que Taller Joa disposa de l'espai adequat per a cada operació. Mitjançant adhesius o proteccions es poden grabar formes i textes combinant superfícies sorrejades amb altres acabats de l'acer inoxidable.

La microesfera de vidre procedent del sorrejat, es reutilitza després d'un procés de neteja d'impureses i contaminacions fèrriques, garantint una alta qualitat del servei.

Opcionalment es poden entregar les peces amb una protecció final de laca incolora o vaselina, per tal d'evitat possibles ditades, taques o rascades durant el transport.

Vols demanar-nos més informació sobre treballs en ferro, inoxidable, o alumini, per a empreses o particulars? Escriu-nos i t’informarem.