Contacte

  POLÍTICA DE PRIVACITAT
  De conformitat amb el Reglament 2016/679 i demés normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades que vostè ens faciliti seran incorporades al sistema de tractamen titularitat de TALLER JOA, S.A. amb CIF A17156662 de la Ctra. GE-522 Km.3,980 DE LA CANYA, Telèfon 972 290 858 info@tallerjoa.com amb la finalitat de donar resposta a la vostre sol·licitud. Les dades que vostè ens subministri les guardarem mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals TALLER JOA, S.A informa que tractarà les dades de manera lícita,  transparent i actualitzada. Es per això que TALLER JOA, S.A. es compromet a adoptar les mesures raonables perquè les dades es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin necessari.

  Les dades no es cediran en cap cas a tercers exceptuant els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals adreçant-se a info@tallerjoa.com. Pot consultar l’informació addicional i detallada sobre la nostra política de privacitat al següent enllaç.

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el seu consentiment enviant un email a la direcció de correu electrònic info@tallerjoa.com

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Vols demanar-nos més informació sobre treballs en ferro, inoxidable, o alumini, per a empreses o particulars? Escriu-nos i t’informarem.