Tancaments

Fabricació i muntatge de tancaments amb acer corten ferro, llautó i acer inoxidable. Tots els tancaments es poden instal·lar amb o sense pont tèrmic, i realitzar el muntatge amb cargoleria o amb soldadura i polit.

Els tancaments de ferro tenen un acabat lacat. Als tancaments de llautó se'ls pot donar un aspecte brillant color or, o bé un efecte d’envellit, un acabat idoni per a restauracions d’edificis antics.

A l’acer corten es aconsellable donar-li un acabat amb laca transparent per evitar posteriors oxidacions. Els tancaments amb acer inoxidable es poden fabricar amb qualitats AISI 304 i AISI 316. Els acabats de l’acer inox poden ser setinat, abrillantat, sorrejat i vibrat.

Taller Joa també està especialitzat en la instal·lació de cortines de vidre, sense perfileria vertical. Aquest sistema té un mecanisme que permet recollir totes les peces als extrems de la cortina, realitzant giros de fins a 90º. Els perfils d’aquest sistema són d’alumini, i es poden instal·lar amb vidre temperat de 8 o 10 mm.

Enter your text here...

Vols demanar-nos més informació sobre treballs en ferro, inoxidable, o alumini, per a empreses o particulars? Escriu-nos i t’informarem.